ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland

Steeds meer mensen vinden het fijn om van te voren te weten bij wie ze terecht komen als ze hulp nodig hebben. En tegenwoordig kan je met alle sociale kanalen en internet, alles en iedereen vinden. Je toetst een naam in op Google en je krijgt een gezicht en alle andere informatie die je maar wil. ZorgkaartNederland is ook zo’n handige tool die jou kan helpen bij het vinden van jouw zorgverlener!

 

 

ZorgkaartNederland

Je vind hier een compleet overzicht van zorgaanbieders, per sector, specialisme en/of regio. Steeds meer mensen kijken op ZorgkaartNederland naar waarderingen voordat ze een zorgverlener kiezen. Op deze manier help je de volgende cliënt bij het kiezen van de diëtist die bij hem/haar past!

 

Verbeterpunten

Als diëtistenpraktijk vragen wij cliënten vaak aan het einde van de begeleiding om een waardering over hun diëtist achter te laten. Zo proberen we feedback te ontvangen van hen, omdat wij vinden dat wij ook nog kunnen leren en onszelf kunnen verbeteren.

Stimulerend

Maar ook de positieve waarderingen zijn erg stimulerend om te lezen! Wij proberen altijd ons best te doen en een goede kwaliteit en service te verlenen. Wat is het leuk omdat dan ook terug te lezen! Het voelt als een cadeautje wanneer je dan zo’n compliment krijgt.

Wil jij ook jouw diëtist een dik compliment geven? Of heb je juist een verbeterpunt? Laat dan ook een waardering achter op ZorgkaartNederland. Wij staan er ook tussen, kijk maar eens op de zoekresultaten van Balanza!

Vorig bericht
Het beroep van een diëtist
Volgend bericht
Beweegdagboek van diëtist Jessica

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

×