zwangerschaps kilo's

Transformatie: weg met die zwangerschapskilo’s!

Na het krijgen van 2 prachtige kinderen was het nu weer tijd voor mijzelf! Weg met die zwangerschapskilo’s! Hieronder lees je mijn verhaal en ik hoop dat het jullie inspireert.

Op 24 april 2015 ben ik bevallen van onze prachtige dochter Lotte.

En zoals iedereen wel weet neemt een zwangerschap ook een aantal extra kilo’s met zich mee. Dus na een aantal maanden vond ik het tijd worden om die zwangerschapskilo’s aan te pakken, zowel van mijn eerste zwangerschap (die zijn er ook niet helemaal af gegaan).. als van de tweede.

Dus ik met alle vertrouwen aan de slag. Ach ik weet wel hoe dat moet, gewoon opletten wat je eet… toch?? Minder snoepen, en verantwoord eten. Maar naarmate de weken verstreken ging het toch niet zoals ik had gedacht. Dus in oktober 2015 heb ik de hulp van Froukje  in Leeuwarden gevraagd. Ik wilde 10 tot 13 kilo afvallen, dan zat ik op mijn streefgewicht.

Het intakegesprek was erg motiverend en ik kreeg waardevolle tips over verantwoord snoepen, welk broodbeleg ik kon kiezen, het aantal eetmomenten op een dag.

Begeleiding afvallen na zwangerschap

Het voorbeelddagmenu wat ik erbij kreeg was erg duidelijk en ik kon aan de slag! Om het allemaal vol te houden, zowel tijdens als na het dieet, mocht ik ook wat lekkers op zijn tijd.  Ik wilde niet te snel afvallen maar geleidelijk aan de kilo’s verliezen. En jawel!! Na één week had ik al resultaat op de weegschaal dus dat motiveerde me enorm!! Samen met de aangepaste voeding, het sporten en de motivatiegesprekken met Froukje tijdens o.a. de zwakke momenten is het me gelukt om in april 2016 op mijn streefgewicht te komen.

Ik voel me weer lekker in mijn vel, kleding staat weer mooi en in plaats van alleen moeder zijn voel ik me ook weer een (aantrekkelijke) vrouw! Laat de zomer maar komen!

beyoubalanza

Meer succesverhalen lezen? Jappie viel 25 kilo af door het ketogeen dieet!

, , , , , , , ,
Vorig bericht
Transformatie: Sofie viel 20 kg af
Volgend bericht
Transformatie: Martijn viel 20 kg af

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu