Wat doen wij?

Individuele begeleiding

Tijdens een intakegesprek van ongeveer een uur bespreken we samen jouw doelen, wensen en/of klachten. Op basis daarvan stellen wij het eerste voedingsadvies voor je op. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag. Na 1 of 2 weken plannen we een vervolgafspraak. Deze afspraken duren 15 minuten of 30 minuten. Hierin bespreken we samen hoe het de afgelopen weken is gegaan. Is het dieet goed bevallen en hoe zijn de eerste resultaten? Wat werkt en wat zou eventueel anders kunnen? We voorzien je van praktische tips zodat je dit op de lange termijn goed vol kunt houden.

De Weegkaart

Als je hard werkt aan je doelen wil je natuurlijk ook weten of je resultaat behaalt! Daarom hebben wij de weegkaart ontwikkeld waarmee je 5x mag komen wegen en meten bij ons in de praktijk. We hebben op elke locatie een bio- impedantie weegschaal waarmee we je gewicht, BMI, vetmassa, spiermassa en vochtmassa kunnen meten. Zo kunnen we zien of je voeding en beweging goed in balans zijn. Daarnaast werkt het ook als een stok achter de deur wanneer je om de zoveel weken een checkpoint hebt.

Het online voedingsplan

Heb je altijd al willen weten wat jouw voedingsbehoeften zijn? Hoe veel gram koolhydraten, eiwitten en vetten heb je nodig op een dag? Ben je hard bezig om jouw doelen te behalen, maar is je eetpatroon nog niet in balans? Vertel ons jouw doel! Dan gaan wij voor je aan de slag en berekenen jouw voedingsbehoeftes en maken op basis daarvan een dagmenu met variatielijsten. Het online persoonlijk voedingsplan is een eenmalig advies en bevat geen begeleiding.  Daarom ontvang je het plan gewoon per email en hoef je hiervoor niet eens bij ons langs te komen!

Meer weten over deze diensten?

Menu