Voor wie?

Begeleiding van een diëtist?

Vaak wordt dan gedacht aan coaching bij het afvallen, maar dat is niet het enige waar we bij kunnen helpen. Je kunt om verschillende redenen hulp nodig hebben bij jouw doel. 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Wil je graag afvallen? Wij kunnen je daarbij helpen. Dit doen wij aan de hand van een voedingsschema en je moet hier natuurlijk ook bij bewegen. Lees hier meer.

Slanker worden

Wil je graag een gezondere leefstijl? Dan kun je op een aantal van onze locaties ook mee doen aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie. Lees hier meer.

Mee doen GLI

Wil je graag aankomen in gewicht? Daar kun je vast wat hulp bij gebruiken! Lees hier verder.

Aankomen

Veel mensen hebben last van een hoog cholesterolgehalte en door een gezond voedingspatroon kan je dit verlagen! Lees hier wat we kunnen doen.

Hoog cholesterol

Maak jij je zorgen over het gewicht van je kind? Heeft je kind zwaar overgewicht en lukt het maar niet met afvallen? Wij kunnen daarbij helpen! Lees hier hoe dat gaat.

Kinderen met overgewicht

Heb jij allerlei vragen over voeding tijdens je zwangerschap? Ben je erg misselijk of heb je andere klachten? Of heb je zwangerschapsdiabetes?  Wij kunnen daarbij helpen! Lees hier meer.

Zwangerschap

Heb je last van maag- of darmklachten? Dit kan je verbeteren door middel van voeding. Wij kunnen je helpen graag van je klachten af! Lees hier wat we kunnen doen.

Maag- darmklachten

Je wilt een maagverkleinende operatie ondergaan, maar moet eerst naar een diëtist. Wij kunnen je helpen in het voortraject van een maagverkleining. Lees hier verder.

Maagverkleining

Veel sporters willen graag goed presteren tijdens het trainen en alles eruit halen wat erin zit. Dit kan ook mede door een goed voedingsschema die wij voor jou kunnen maken. Hier lees je meer.

Sporten

De verdeling van koolhydraten is belangrijk bij diabetes. Wij kunnen helpen met een goede verdeling door een voedingsschema te maken. Lees hier verder.

Diabetes

Ben jij bekend met PCOS en wil je graag informatie over het voedingspatroon wat het beste bij jou past? Lees dan hier meer!

PCOS

Zit jij in de overgang en wil je graag voedingsadvies om je klachten of je gewicht te verminderen? Lees hier dan verder!

Overgang

Soms zie je door het bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag door een persoonlijk advies op te stellen. Lees hier wat we voor je kunnen doen.

Balans

Heb jij corona gehad? En verloopt het herstel niet zo snel als je gedacht had? Meld je dan bij ons aan voor het herstel traject. Hier lees je meer

Toestemmingsformulier
gezonde voeding dietist

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Lees dan meer over onze diensten

×