Vacatures

Join the club!

Heb jij Voeding en Diëtetiek gestudeerd en ben je opzoek naar een veelzijdige job? Wordt dietist bij Balanza!

Wij van Balanza vinden het super leuk om samen te werken met mensen die de zelfde passie en missie hebben als wij. Balanza is een eerstelijns diëtistenpraktijk, met verschillende spreekuurlocaties in de drie Noordelijke provincies. Onze diëtisten ontvangen cliënten op het spreekuur voor individuele begeleiding bij het verbeteren van hun voedingspatroon en leefstijl, of bij (chronische) ziektebeelden. Maar we geven ook workshops, groepsvoorlichtingen of gaan langs bij bedrijven of andere zorgprofessionals, om aan zoveel mogelijk mensen onze kennis over te brengen en te kunnen helpen. Kortom, een afwisselende, uitdagende maar vooral dankbare taak!

Lijkt jou dit ook leuk? Wie weet zijn wij een match!

Ben jij:

  • enthousiast
  • niet bang om jezelf te laten zien
  • een mensen-mens
  • kundig
  • en vooral, iemand die anderen graag een helpende hand biedt?

Heb je een Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici?

Neem dan contact met ons op!

Wat kunnen we je bieden?

Een leuke samenwerking, in een gevarieerd team met diëtisten. Je houdt je eigen spreekuur op één of meer van onze Friese locaties.  Je uren kunnen flexibel ingevuld worden, in overleg is er van alles mogelijk.  Wensen en ideeën zijn altijd welkom!

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jellina Huisma via 085-7604277 of via email: info@dietistbalanza.nl

Interesse?

Lijkt het je leuk om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan een motivatiebrief met CV vóór 10 juni 2022 via de email naar info@dietistbalanza.nl.

 

×