before after sofie

Transformatie: Sofie viel 20 kg af

Het succesverhaal van Sofie:

In 2015 ben ik bij Balanza 4 maanden begeleid door Marian. Ik heb begeleiding gezocht omdat ik graag fitter wilde worden. Ik voelde mij zwaar, vermoeid en erg onzeker over mijn lichaam. Daarbij had ik vaak last van eetbuien. Ik stelde mijzelf als (eerste) doel dat ik graag 15 kilogram wilde afvallen. Samen met Marian heb ik gekeken hoe ik dit doel kon bereiken. Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Nadat ik 15 kilogram kwijt was besloot ik te stoppen met de begeleiding, omdat ik inmiddels zoveel handvatten had gekregen dat ik het gevoel had dat ik het alleen kon.

Hoe gaat het nu?

Inmiddels ben ik 20 kilo kwijt en voel ik fit en zeker over mijn lichaam. Ik geniet van het sporten en weet hoe ik dit moet combineren met mijn voeding (zonder dat ik de chocoladerepen en wijntjes in het weekend moet laten staan). Mijn eetbuien zijn bijna compleet getackeld. Uiteraard gaat het nog niet altijd even perfect, maar trots ben ik zeker. Zonder de begeleiding bij Balanza was het mij waarschijnlijk niet gelukt. Ik heb mijn doel natuurlijk zelf bereikt, maar zonder de goede gesprekken, tips en reflecties was het mij zeker niet gelukt. Bedankt!

 

Benieuwd naar meer succesverhalen? Jappie viel 25 kilo af door het ketogeendieet!

, , , , , , , , ,
Volgend bericht
Transformatie: weg met die zwangerschapskilo’s!

Gerelateerde berichten

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu