before after matthijs

Transformatie: Martijn viel 20 kg af

Het is weer tijd voor een succesverhaal binnen het afvallen!

Eind 2015 ben ik gestart met begeleiding bij Balanza. Ik was een tijd geleden op eigen houtje ook al eens veel afgevallen, maar in de loop der jaren zaten die kilo’s er weer bij. Aangezien ik hier helemaal klaar mee was ben ik op zoek gegaan naar hulp bij het afvallen. Niet alleen om af te vallen maar ook om beter inzicht te krijgen in mijn eetgewoonten en hier een verbetering in te maken. Zodat ik nu wel kan voorkomen dat de kilo’s er weer bij zouden komen!

Marian heeft samen met mij tijdens een intakegesprek doorgenomen wat ik precies at en op welke tijdstippen dit gebeurde. Vanuit daar heeft zij voor mij een voedingsplan opgezet waarbij gezonde en lekkere producten elkaar afwisselen. Niet alleen zorgde dit schema voor een verbetering van mijn eetpatroon, het zorgde er ook voor dat ik een verzadigd gevoel had en daarmee goed kon afvallen zonder hongergevoel. En met resultaat! Dankzij goede begeleiding en ondersteuning is het mij gelukt om bijna 20 kg af te vallen en weer op mijn oude gewicht terug te zijn. Iets waar ik erg blij mee ben! Nu is het zaak om ook op dit gewicht te blijven. Met de hulp van Marian heb ik daar alle vertrouwen in!

 

Benieuwd naar meer succesverhalen? Jappie viel 25 kilo af door het ketogeen dieet!

, , , , , , ,
Vorig bericht
Transformatie: weg met die zwangerschapskilo’s!
Volgend bericht
Nicole gebruikt geen insuline meer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu