Transformatie

Transformatie: Elise is al 13 kilo kwijt

Weer tijd voor een succesverhaal van een cliënt! Een hele transformatie. Dit keer een cliënt van Froukje. Elise viel 13 kilo af!

 

Spannend

”Inmiddels alweer anderhalf jaar geleden meldde ik mij voor het eerst bij Froukje. Ik was klaar met al die kilo’s te veel! Ik had toen ook geen idee wat mijn gewicht op dat moment was. Maar de spiegel liegt niet, en mijn kleding ook niet.”

De avond voordat ik naar mijn eerste afspraak bij Balanza ging ben ik samen met een vriendin helemaal los gegaan tijdens een vreetavondje. Straks mag het niet meer, dacht ik! Niet wetende dat het best oké is om in de toekomst nog steeds af en toe zo’n avondje te houden. Het was wel even spannend om de eerste keer naar de afspraak te gaan, maar op het weegmoment na viel het reuze mee (de weegschaal loog helaas ook niet).

 

Eetboekje

”Toen ik vertelde wat ik de avond daarvoor allemaal had gegeten was Froukje helemaal niet zo onder de indruk, helemaal niet mega ongezond zolang je dat niet elke avond doet. We hebben toen afgesproken dat ik in een eetboekje alles zou opschrijven wat ik eet. Vanaf dat moment ben ik zelf al gezonder gaan eten. Je gaat toch andere keuzes maken als je weet dat er iemand meeleest.”

 

De balans was zoekgeraakt

Ik weet zelf wel wat gezond is en wat niet, en ik vind het ook leuk om te koken met verse producten. Dus dat was het probleem niet. Alleen was de balans bij mij een beetje zoek. Ik ben een echte Bourgondiër, dus ik heb vaak gezellige avondjes met veel lekker eten en drinken. Inmiddels heb ik die balans weer gevonden en ben ik al ruim 13 kilo kwijt! Tussen alle gezellige etentjes met vrienden en familie door probeer ik zo gezond mogelijk te eten met onder andere veel verse groenten, fruit en volkoren producten. Zo af en toe ga ik in het weekend gewoon lekker helemaal los! Dat kan ook gewoon als je bezig bent met afvallen, kijk maar naar het resultaat op de foto’s! 

 

Wat een transformatie zeg! Benieuwd naar meer transformaties? Jappie viel 25 kg af door het ketogeen dieet. En Nicole gebruikt geen insuline meer!

, ,
Vorig bericht
Nicole gebruikt geen insuline meer

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu