Tarieven en vergoedingen

Vergoeding 2023:

Vanuit de basisverzekering wordt standaard 3 uur per jaar vergoed, dit zijn 4 consulten. Daarnaast kan het zijn dat er vanuit een aanvullende verzekering nog extra consulten worden vergoed. De vergoeding vanuit de basisverzekering wordt altijd als eerste aangesproken.

Deze vergoeding gaat ten koste van het eventuele openstaande eigen risico. Door behandeling in het ziekenhuis of medicijngebruik gaat het eigen risico op. Als dat het geval is worden de consulten volledig vergoedt. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van het eigen risico.  

Via de zorgverzekeraar:

De consulten bij ons worden rechtstreeks gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar. Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten waarin onze tarieven vastliggen. Er is bij geen verwijsbrief meer nodig voor vergoeding van onze consulten.

Via de ketenzorg:

Heb je diabetes, hart&vaatziekten of COPD? Dan is de kans groot dat je in de zogenoemde ketenzorg zit. Je bezoekt dan bijvoorbeeld elk jaar de praktijkondersteuner van de huisarts. De consulten van de dietist worden hier ook uit vergoed en gaan niet ten kosten van het eigen risico.

No show:

Voor een goede planning is het belangrijk dat je op tijd op de afspraak komt. Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen, dien je dit minimaal 48 uur tevoren aan te geven.

Dit kan per email, telefonisch, via WhatsApp of door een voicemailbericht in te spreken. Afspraken die niet op tijd worden geannuleerd worden in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

No show eerste consult              € 60,-

No show vervolgconsult             € 30,-

Wanneer de zorgverzekeraar onze consulten niet vergoed rekenen wij de volgende tarieven:

De Intake
€120,00eenmalig
  • Uitgebreide afspraak + voedingsplan
Vervolgconsult
€20,00per kwartier
  • Coaching en begeleiding bij jouw doel
Weegkaart
€43,00onbeperkt geldig
  • 5 x een uitgebreide meting met bio-impedantie

Klaar om te starten?

×