stagiaire dietist afstuderen

Stagiaire dietist is afgestudeerd, en nu?

Stagiaire klaar met stage en de opleiding, en nu?!

Begin februari ben ik begonnen met stage lopen bij Froukje en Marian. Nu een dik 4 maanden verder ben ik zo goed als klaar met stage lopen. Wat betekent dat ik klaar met de opleiding en Nederland weer een diëtist rijker is!

De afgelopen 4 maanden bij Balanza zijn voorbijgevlogen! In principe moet je bij de opleiding 6 maanden voltijd stage lopen, vorig jaar heb ik al een deel stage gelopen maar dit was een deeltijd stage. Deze stage was nog een vervolg van vorig jaar. Marian en Froukje zijn gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen en ik ben erachter gekomen dat dit ook echt mijn doelgroep is. Je kan heel veel kanten op met de opleiding, zoals bijvoorbeeld werken in het ziekenhuis of bij een bedrijf aan de slag. Ik weet niet precies waarom ik het coachen bij afvallen zo leuk vind, misschien omdat ik er zelf ook altijd wel mee bezig ben en ik graag andere mensen hierbij wil helpen. Marian en Froukje kunnen mensen echt heel goed begeleiden bij afvallen, ik heb veel mensen voorbij zien komen die veel kilo’s zijn afgevallen zonder heel veel aan te passen. Mijn visie sluit volledig aan bij Balanza: geen strenge diëten, maar een dieet wat op de lange termijn is vol te houden waardoor je blijvend afvalt!

Een jaar geleden begonnen de vragen al te komen… ‘Maar Anjo, je bent bijna klaar met je opleiding, wat ga je daarna doen?’ Mijn standaard antwoord was altijd: ‘Nou, eerst maar eens afstuderen en dan zie ik wel verder’. Nu is het dan zo ver en weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Ik weet dat ik graag mensen wil begeleiden naar hun gewenste gewicht, maar ik weet niet zeker of ik een eigen praktijk ga oprichten. Ik heb ook bij Marian en Froukje gezien dat dat niet zomaar iets is! Dan moet je dit echt willen en er volledig voor gaan. Daarom ga ik eerst 2 maanden reizen door Azië om erachter te komen wat ik nu precies wil gaan doen met mijn leven. Wie weet kom ik daar opeens tot een geniaal idee!

Froukje en Marian: heel erg bedankt voor de afgelopen tijd, ik heb enorm veel van jullie geleerd. En iedereen die bezig is om zijn leefstijl aan de passen: heel veel succes! En mocht je er hulp bij nodig hebben dan raad ik Balanza zeker aan, zij hebben gigantisch veel kennis over gezonde voeding en weten je altijd zo goed te motiveren dat je weer voor de volle 100% ervoor gaat.

Groetjes Anjo

, , , ,
Vorig bericht
Wat kun je het beste kiezen op het terras?
Volgend bericht
Aankomen tijdens all inclusive vakantie

Gerelateerde berichten

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu