specialisme van diëtist Erika

Specialisme van diëtist Erika

De een is gespecialiseerd in zwangerschapsdiabetes, de ander in het voorkomen van ziektes. En wat is eigenlijk het specialisme van diëtist Erika?

Specialisme van diëtist Erika

Naast dat ik diëtist ben, werk ik in de apotheek als apothekersassistente. Ik merk dat ik door deze combinatie cliënten kan helpen en adviseren op het gebied van voeding en medicatie. Meestal vinden cliënten het lastig te benoemen welke medicatie zij gebruiken. Hiervoor gebruik ik dan een overzicht waardoor zij kunnen zien welke medicatie bij bepaalde ziektebeelden horen.

Treden er klachten op?

Tevens ga ik wat dieper op mogelijke bijwerkingen in door te vragen of er bij het gebruik van een bepaald medicijn ook klachten optreden. Hierop probeer ik zoveel mogelijk in te spelen door tips op maat te geven. Dit vind ik erg leuk om te doen en het geeft mij een goed gevoel als de cliënten zich hierdoor beter gaan voelen. Ook in de apotheek merk ik dat ik profijt heb van de opleiding diëtetiek door door te vragen hoe cliënten eten bij bepaalde medicijnen en waar ze op moeten letten.

 

Het specialisme van diëtist Erika is dus cliënten helpen en adviseren op het gebied van voeding en medicatie! Benieuwd wie diëtist Erika is? Ze stelt zich voor! Ook geeft ze een kijkje achter de schermen.

,
Vorig bericht
Achter de schermen bij diëtist Erika
Volgend bericht
Even voorstellen: diëtist Anniek

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu