Review: van Haver tot…… Overnight oats met yoghurt en fruit

Review: van Haver tot Overnight oats met yoghurt en fruit

Review: van Haver tot…… Overnight oats met yoghurt en fruit

Nieuwe producten… ik ben er dol op. Als ik door de supermarkt loop en ik heb wat tijd, snuffel ik altijd langs de schappen om te kijken wat er zoal op de markt is en welke nieuwe producten ik nog niet ken.

Deze keer kwam ik in mijn favoriete schap… de TOETJES, dit nieuwe toetje tegen. Op basis van havermout, en geen toegevoegde suikers. Dat belooft wat, zul je dan zeggen. Dus ik nam het toetje mee om er eens vol smaak van te genieten. Terwijl ik de smaak op mij in liet werken, las ik de verpakking van het toetje.

De smaak:

De smaak vond ik erg zoet een beetje apart van structuur van het toetje, maar zeker niet onaangenaam. Je proeft de frisheid van de yoghurt, de zoetheid van de aardbei en zwarte bes en de ingedikte havermout.

De voedingswaarden:

Hier werd ik iets minder enthousiast van. Allereerst vind ik dit toetje vrij hoog in kcal, namelijk 86per 100ml. In dit cupje zit 200ml. Wat mij verder opvalt is dat de vetten erg laag zijn, eiwitten gemiddeld, maar de koolhydraten omhoog schieten. Dit komt, ondanks de “ geen toegevoegde suikers” door de havervlokken en het toegevoegde fruit. Al met al een vrij energierijk toetje

Maar…

Het vulde mij behoorlijk. Dus wat weegt dan zwaarder? De calorieën of het hoe gevuld je ervan wordt. Ik zou het niet aanraden om te gebruiken wanneer je gewicht wil verliezen. Ben je niet zo met je gewicht bezig of wil je zelfs een beetje aankomen, is dit prima te gebruiken als tussendoortje, voor een keer.

Conclusie:

Een lekker toetje, als je niet kijkt naar de voedingswaarde. Dus als je wilt afvallen kun je dit toetje beter overslaan of zelf lekker overnight oats maken!

 

, , , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Review: Bloemkoolrijst
Volgend bericht
Review: Vruchtensappen met minder suiker

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu