recept pompoenschotel

Recept: Pompoenschotel met penne

pompoenschotel met penneLekker vega! Pompoenschotel met penne

Voor 2 personen

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen
  • 250 gram kastanje champignons
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 (zoutarm) bouillonblokje
  • Provençaalse kruiden
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 ml (light) slagroom
  • 150 gram penne pasta (ongekookt)
  • 100 gram geraspte oude kaas

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook daarna de penne pasta volgens gebruiksaanwijzing.

Bak vervolgens de ui en de knoflook tot het glazig is, voeg de pompoen toe en bak een minuut of 3 mee. Gooi hierna de champignons erbij en bak deze vervolgens even mee. Voeg de tomatenpuree, een glas water, het bouillonblokje en de kruiden toe. Voeg als laatste de slagroom toe.

Als laatste: doe een laagje pasta in een ovenschaal, dan een laagje saus, vervolgens weer een laagje pasta, dan een laagje saus enz. Maak het af met de geraspte kaas. 15-20 min in de oven.

, , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Recept: Zwarte bonen brownie
Volgend bericht
Recept: Zelf pastasaus maken

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu