zwangerschapsdiabetes

Recensie over diëtist Jellina

Soms komt er iemand op je spreekuur die een behoorlijke indruk achterlaat. Vorig jaar zomer kwam een vrouw met haar partner mijn kantoor binnen, met haar doel: afvallen. Fantastisch stel, met veel liefde en respect voor elkaar. Na veel ellende wilden ze samen een nieuw leven opbouwen, maar zij zat niet lekker in haar vel. Al vrij snel was mij duidelijk dat deze vrouw de wanhoop nabij was. Lees deze prachtige recensie over diëtist Jellina!

De wanhoop nabij

Voor haar gevoel had de vrouw alles geprobeerd om af te vallen, liet ze alles staan wat niet goed was, sportte ze zoveel mogelijk en probeerde ze ondertussen ook nog eens een compleet gezin in verhuizing draaiende te houden en een deel van de kost te verdienen. Samen zijn we er voor gaan zitten en hebben we een ‘normaal’ voedingspatroon in elkaar gezet. En het resultaat mag er zijn! Deze topper heeft met een hoop doorzettingsvermogen voor elkaar gekregen wat ze zo graag wilde, petje af! Het liefst zet ik haar in het zonnetje met een stralende foto erbij omdat ik erg trots op haar ben, maar dit houden we toch liever geheim. Wel wil ik er mee laten zien dat niets onmogelijk is! Niet opgeven dus!

 

Ik heb haar gevraagd kort haar ervaringen op te schrijven in de vorm van een recensie, om jullie te inspireren:

”Altijd was ik rond de 70 kilo, daar hoefde ik eigenlijk heel weinig voor te doen. Wel ging ik overal zo veel mogelijk op de fiets naartoe en heel lui ben ik van nature niet, dus dat ging prima. Tot een paar jaar geleden.. De kilo’s bleven maar komen, het hield niet op! Ik sportte, kreeg personal training met voedingsadvies het hielp niks! Suiker ging ik zo veel mogelijk mijden, maar ook dat hielp niks. De afslank shakes en dat soort troep, kon ik niet bedenken dat dat gezond zou zijn, dus heb ik uiteindelijk een afspraak gemaakt bij Balanza in Kollum. Daar wilde ik niet eens meer weten hoeveel ik woog! Ik walgde van mezelf. Kon me niet goed meer bewegen, alles zat in de weg. Ik wilde graag een voedingsadvies waarbij ik voor mijzelf niet apart hoefde te koken, want dat gaat volgens mij niet werken op de lange termijn.”

Inmiddels 10 kilo afgevallen

”Jellina heeft mij daar geweldig bij geholpen! Ik eet gewoon met ‘de pot’ mee en voor mijn gevoel ben ik niet op een streng dieet. Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen! De eerste kilo’s gingen er best snel af. Hoe dichter je bij het (voor jou) gezonde gewicht komt, hoe langzamer de extra kilo’s er af gaan. Ik ben nog niet helemaal op mijn streefgewicht, dus nog even doorzetten en dan topfit de zomer in!”

 

Al met al een prachtige recensie over diëtist Jellina! Wist je dat diëtist Jellina ook gespecialiseerd is in zwangerschapsdiabetes?

, , ,
Vorig bericht
Specialisme van diëtist Jellina (zwangerschapdiabetes)
Volgend bericht
Even voorstellen: diëtist Anniek

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.