recensie over diëtist

Recensie over diëtist Chelsea

Succesverhalen zijn mooi om te lezen. Zo ook voor onze diëtisten! Bij deze weer een mooie recensie over diëtist Chelsea.

Diabetespatient bij diëtist Chelsea

”Door lichamelijke klachten is het beter om aan mijn gewicht te werken, dus vandaar dat ik bij Chelsea terecht ben gekomen. Samen met Chelsea zijn we gaan kijken naar mijn eetpatroon en hoe we dit kunnen aanpassen. Ik ben nl diabetespatiënt. Ik heb een dagmenu voorbeeld van Chelsea gekregen en ben daarmee aan de slag gegaan. Het is natuurlijk enorm wennen om af te stappen van je normale eetpatroon. Met de nodige valkuilen is het nu zover dat ik redelijk goed op schema lig.”

Vetpercentage zakt, spiermassa neemt toe

”Ik hoorde van Chelsea dat mijn vetpercentage zakt en mijn spiermassa meer wordt. Ik, die gefixeerd is op kilo’s verliezen schrok wel een beetje dat er niet meteen heel veel kilo’s afvlogen. Maar dit kwam dus doordat mijn spiermassa toeneemt.”

 

Stoppen met snelwerkende insuline

”Maar afgelopen 1 april (nee het is geen grap) ben ik bij mijn diabetesverpleegkundige geweest en mag ik stoppen met mijn snelwerkende insuline! Dus ik ben een hele trotse dame nu, want het gaat super. In 7 weken tijd al dit resultaat weten te behalen. Ik ben een superblij ei!’

 

Conclusie

”Ik kan dus ook iedereen aanraden om eens goed te kijken naar je eetpatroon en in de winkels de etiketten te gaan lezen want je wil niet weten hoeveel suikers er verstopt zit in onze voeding.”

 

Een diëtist kan je helpen met een nieuw en passend eetpatroon. Onze diëtisten hebben diverse specialiteiten, zodat er voor elk persoon wel een geschikte diëtist is. Benieuwd wie diëtist Chelsea is? Ze stel zich voor en legt ook graag uit wat haar specialisme is! Daarnaast kun je ook nog een andere recensie over diëtist Chelsea lezen.

, , , ,
Vorig bericht
Recensie over diëtist Jellina
Volgend bericht
Even voorstellen: diëtist Erika

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu