duurzaamheid

Ook belangrijk: duurzaamheid!

In het kader van duurzaamheid, milieubewustzijn en vooral het verminderen van die grote plastic-soep die in het midden van onze mooie oceaan drijft, even aandacht voor de herbruikbare groente en fruit zakjes! Ook in het kader voeding, omdat ieder vast gebruik maakt van deze zakjes.

De Lidl introduceerde onlangs de Lidl ‘Green bag’ en nu is ook de Albert Heijn er mee begonnen. Je kunt de zakjes aanschaffen voor kleine bedragen en dus, heel belangrijk, hergebruiken! Na vijf keer gebruiken zou het duurzamer en milieuvriendelijker zijn dan het reguliere plastic zakje. De herbruikbare zakjes zijn ook nog eens wasbaar in de wasmachine.

Je kunt natuurlijk ook naar je eigen, wellicht iets hippere, versie opzoek gaan. Op google vind je er genoeg. Of wees creatief en ga er zelf een maken! Ik hoop dat ik steeds meer mooie gekleurde zakjes op de band zie liggen de komende tijd.

Samen naar minder verpakkingen en meer recycling!

 

Ga je zelf een tof zakje maken? Misschien kun je dan met de tips voor gezond eten je aankopen in het zakje doen! Of kun je in plaats van een lunchbox je eten in het zakje doen. Inspiratie? Hier de lunchbox van een diëtist.

, , , ,
Vorig bericht
De ijzeropname
Volgend bericht
ZorgkaartNederland

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu