Online Dietist

Online Diëtist

Ben je op zoek naar een online diëtist of voedingsdeskundige? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een online voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Of kies voor één van onze online programma’s bij afvallen of een online programma bij darmklachten.

Bestel vandaag nog jouw pakket via onze webshop.

Wil jij ook online voedingsadvies?

Kijk hier voor onze online diensten!

Wie ben ik?

Mijn naam is Chelsea Rijskamp en ik ben jouw online diëtist. Ik ben een afgestudeerde diëtist in de richting van vitaliteit. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het voorkomen van ziekte door het toepassen van een gezonde leefstijl. Ik vindt het ontzettend leuk om jou hierin te begeleiden. Het organiseren van voorlichtingen en kookworkshops vind ik ook erg leuk!

Het is mijn passie om op een enthousiaste manier mensen te begeleiden en te coachen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl via het geven van voedingsvoorlichtingen en dieetadviezen. Daarnaast ben ik slaapcoach en kan ik jou helpen de slaap te verbeteren. Ook eet ik zelf al jaren vegetarisch en kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een gezond vegetarisch of veganistisch eetpatroon. Ik vind het tevens erg belangrijk dat jij je gewaardeerd, op je gemak en gehoord voelt in mijn spreekkamer.

Ik ben ervan overtuigd dat voeding de belangrijkste basis is om gezond te worden en te blijven. Waarom medicijnen slikken als de basis voeding nog sterk verbeterd kan worden? Ik zie voeding als medicijn en hier help ik jou ook graag mee!

Gewoon lekker eten

Voor jouw gezondheid

dietist Emmen

App of bel met ons via

06-31010872

 

Klaar voor verandering?

Kies dan hier een online pakket met Chelsea onze Online Dietist

Online Dietist

Zoek je een online diëtist? Dan ben je bij Balanza diëtist Chelsea aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Of heb je last van darmklachten en wil je daar graag vanaf? Daar helpt onze online dietist Anita je graag bij. Dan zit je goed bij onze online diëtistenpraktijk!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding. En dit kan gewoon vanuit huis.

Samen behalen we jouw doel

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met online dietist Chelsea

Menu