Lisanne stelt zich aan jullie voor

Mijn naam hebben jullie vast wel eens voorbij zien komen. Ik heb al een paar blogs voor Balanza mogen schrijven, maar ik heb mezelf nog nooit aan jullie voorgesteld. Bij deze! Het meisje op de foto, dat ben ik. Lisanne van der Ploeg. Ik ben 22 jaar oud. Zou je misschien niet zeggen, ik word namelijk veel jonger geschat. Ach, één voordeel, ik wimpel die streetwise personen die op straat kranten verkopen zo af. Ik woon in Kollum, ik ben hier geboren, dus spreek Fries.

Sinds een paar jaar vind ik voeding erg interessant. Ik ben zelf al 12 jaar vegetariër, overwegend veganist, al lukt dat nog niet altijd even goed, maar ik let er wel op evenals op suiker. Sporten doe ik graag, variërend van dansen tot cardio en krachttraining. Op dit moment zit ik in het vierde en tevens laatste jaar van de opleiding journalistiek. Daarna wil ik graag de pabo doen. Mijn doel is om 2 a 3 dagen voor de klas te staan en de overtollige dagen te vullen met het fotograferen van portretten en bruiloften en schrijven voor onder andere Balanza. Juf en ‘journalist’: twee prachtberoepen, al zeg ik het zelf. En bij Balanza zit ik ook heel goed!

Zeg Lisanne, wat doe je voor Balanza? 

Ik heb de functie PR & Communicatieadviseur mogen ontvangen. Daarnaast zal ik af en toe blogs schrijven, gewoon omdat ik het hartstikke leuk vind.

Ik heb veel hobby’s, maar altijd wanneer ik erover vertel weet ik niet wat ik doe, dan lijkt het alsof ik helemaal niks doe. En dat terwijl mensen vaak vragen: ”je doet echt zo ontzettend veel, heb je wel tijd voor jezelf?”. De uitblinkende hobby’s zijn toch wel sporten, reizen, schrijven, fotograferen en afspreken met vrienden. Ik ben een echte kunstliefhebber, vooral het werk van Andy Warhol vind ik fascinerend. Geschiedenis is interessant, zwemmen vind ik leuk, paardrijden doe ik elke zomer, pianospelen en wandelen doe ik naast het sporten ook veel. Óf mijn huisje opnieuw inrichten. Mijn favoriete kleuren zijn rood en zwart, al zijn er over die laatste kleur veel discussies. Ik vind het wél een kleur!

Mij kun je ‘s nachts wakker maken voor een verse muntthee, het satébroodje van de Vegetarische Slager óf de groene smoothie met bananenmilkshakesmaak. Als je niet weet wat het is, kun je dat recept hier vinden. En wist je dat ik helemaal niet kan koken? Maar het gaat steeds beter. Oefening baart kunst. Voor de recepten houd ik het maar op de simpele, makkelijke dingetjes. Enjoy en wellicht tot kijk!

Vorig bericht
Gezond eten en niet afvallen, hoe kan dit?
Volgend bericht
Tips voor als je geen groente lust

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu