huisbezoek

Wij komen op huisbezoek!

Wanneer doen wij een huisbezoek? Als het je niet lukt om bij ons op het spreekuur langs te komen, maar je wel graag voedingsadvies wil. Het maakt ons niet uit wat de reden is, wij komen graag bij jou thuis langs. Wat gaan we dan doen?

Individuele begeleiding tijdens een huisbezoek:

We beginnen altijd met een intakegesprek van ongeveer een uur bespreken. Dan bespreken we samen jouw doelen, wensen en/of klachten. Op basis daarvan stellen wij het eerste voedingsadvies voor je op. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag.

Na 2 of 3 weken plannen we een vervolgafspraak. Dat is dan ook weer een huisbezoek. We nemen onze weegschaal mee. Deze afspraken duren dan ongeveer 30 minuten. Hierin bespreken we samen hoe het de afgelopen weken is gegaan. Is het dieet goed bevallen en hoe zijn de eerste resultaten? Wat werkt en wat zou eventueel anders kunnen? We voorzien je van praktische tips zodat je dit op de lange termijn goed vol kunt houden.

Wij doen deze huisbezoeken omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die vragen over voeding heeft daarop ook antwoorden kan krijgen. En dan kunnen wij meteen een kijkje in je koelkast nemen!

Zet de koffie maar vast klaar!

Liefs, 
Diëtisten van Balanza

, , , , , , ,
Vorig bericht
Samenwerking apotheek de Vriendschap
Volgend bericht
Even voorstellen: Diëtist Marian

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu