Diëtist in Kollum

Even voorstellen: Diëtist Marian

Even voorstellen! Mijn naam is Marian Faber, ik ben 30 jaar oud en een geboren Groninger. Sinds 4 jaar werk en woon ik met veel plezier in Kollum samen met mijn partner Tsjitsjo en ons konijn Snow. Ik ben dus diëtist in Kollum.

Ondernemer, diëtist in Kollum?

In 2012 ben ik gestart met de praktijk Balanza. Ik had er nooit over na gedacht om ondernemer te worden en een bedrijf te starten. Maar toen de kans zich voordeed heb ik de sprong gewaagt en een ondernemersplan geschreven. Al schrijvend kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij preventieve zorg, dus het voorkomen van erger of liever het nog verbeteren van iemands gezondheid. Want een gezonder mens is gelukkiger en zit lekkerder in zijn vel, dus is het mijn missie om hier zoveel mogelijk mensen bij de helpen! Dus hop naar de KVK en Balanza werd een feit. 

Koken? Boodschappen?

Ik heb niet zo zeer een passie voor voeding, alhoewel ik heerlijk kan genieten van lekker eten. Nee, koken en boodschappen doen zijn niet mijn hobby’s. Maar mijn quilty pleasure is een broodje kroket. 

Cliënten die mij kennen weten dat ik geen zwart-wit denker ben. Ik zal dus niet snel zeggen dat een voedingsmiddel gezond of ongezond is, irritant hé. Ik ga altijd samen met diegene tegenover me opzoek naar het voedingspatroon dat bij hem/haar past. Of dat nu met weinig koolhydraten is of niet, met roomboter of soja producten, het maakt mij niet uit. Als jij je er maar goed bij voelt! 

 

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in: 
  • Motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering 
  • Coachen van mensen die willen afvallen  
  • Bariatrische chirurgie (traject maagverkleining) 
  • Diabetes en zwangerschapsdiabetes 

Maar wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden is dat ik ontzettend veel plezier haal uit het zelfstandig ondernemen. Mijn brein kookt vaak over van ideeën, mogelijkheden en verbeteringen in de zorgwereld. Dus met veel enthousiasme heb ik me gestort op het netwerken, online marketing, financiën en boekhouden, bedrijfsstructuren, PR en ga zo maar door. Ik vind het echt tof om iets vanuit niets te creëren, dus van Balanza zal je de komende tijd nog genoeg nieuwe dingen voorbij zien komen. 

Zoek je nog een diëtist in Kollum? Maak dan een afspraak.

, , , ,
Vorig bericht
Dietist aanwezig tijdens griepprik
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Marian

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

×