diëtist Groningen

Even voorstellen: diëtist Jessica

Hoi! Ik ben Jessica de Boer, werkzaam voor Balanza in Groningen, Haren en Oosterwolde. Ik woon inmiddels zo’n 10 jaar in Groningen en kom ook uit deze mooi provincie. En ik ben diëtist in Groningen en Oosterwolde!

Diëtist Groningen en diëtist Oosterwolde

Sinds 2017 werk ik in het team van Balanza, en wat voor een team, hartstikke leuk. Mijn locaties zijn hierboven al genoemd, in Groningen hebben we 2 spreekuurlocaties, ik kan op Oosterwolde na alles op de fiets of lopend doen. Dat is fijn aangezien je als diëtist nogal veel zit.

Compenseren

Dat veel zitten probeer ik natuurlijk nog wel meer te compenseren dan alleen lopen en fietsen. Ik sport meestal 3x in de week, zwemmen, bodypump en diverse andere groepslessen. In de lente en zomer ben ik ook op de racefiets te zien.

Darmziekten, afvallen en aankomen en zo meer

Ik verdiep en school ik me ook veel bij op het vlak van darmziekten, met name PDS en het FODMaP dieet ik heb hier veel affiniteit mee. Ik zie ook dat ik veel mensen kan helpen bij vermindering van klachten, en dat is natuurlijk geweldig. Verder vind ik eigenlijk nog teveel interessant, maar ik heb ervaring met de behandeling bij mensen die graag willen afvallen maar ook aankomen, diabetes, COPD, chronische hart- en vaatziekten, bariatrische chirurgie (maagverkleiningen) en chronische vermoeidheid. Maar wat voor aandoening of ziekte je ook hebt, je bént de aandoening niet. Ik luister graag naar het verhaal en wat iemand beweegt tot het maken van bepaalde keuzes, om samen tot een plan te komen die het doel een stukje dichterbij haalt.

 

Zoek je nog een diëtist gespecialiseerd in darmproblematiek, wil je graag afvallen/aankomen, heb je diabetes, COPD, chronische hart- en vaatziekten, of iets van de bovengenoemde? En zit jij in de regio Groningen en/of Oosterwolde? Maak dan een afspraak met Jessica.

diëtist Groningen, dietist haren, diëtist Oosterwolde
Vorig bericht
Specialisme van diëtist Marian – een maagverkleining
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Jessica

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Ik loop nu ongeveer een half jaar bij Jessica en ben heel erg tevreden over haar werkwijze.

    Ze heeft me na 10 jaar van mijn slaapproblemen afgeholpen en daar ben ik zo ik blij mee.

    Verder ondersteunt ze me bij mijn gewichtsverlies en het stabiliseren van mijn gewicht, ik heb een maagverkleining gehad zeven jaar geleden en sindsdien is mijn gezondheid helaas een stuk achteruit gegaan.

    Maar Jessica is kundig in haar vak en daarnaast denkt ze echt met je mee, en dat werkt naar oplossingen, ik ben dan ook erg blij met haar!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

×