diëtist jellina

Even voorstellen: diëtist Jellina

Mijn naam is Jellina Huisma, één van de diëtisten uit de Balanza-stal. Diëtist Kollum én diëtist Grootegast. Geboren en getogen net over de grens in Groningen, maar eigenlijk altijd in Friesland gewerkt. Ooit begonnen als schoonheidsspecialiste, maar de interesse in het menselijk lichaam, de invloed van voeding én psychologie was groot genoeg om uiteindelijk Voeding en Diëtetiek te gaan studeren. In 2017 ben ik als diëtist bij Balanza aan de slag gegaan en spreekuur gestart in Kollum als aanvulling op die van Marian. Ik ben dus diëtist Jellina! 

Diëtist Jellina, diëtist Kollum

Inmiddels hebben we samen een fijne balans gevonden in het houden van spreekuur en andere werkzaamheden en voel ik me in Kollum bij Perfect Fit als een vis in het water. Perfect Fit is een supergezellige sportschool waar altijd leven in de brouwerij is. Daarbij heb ik de mazzel dat mijn collega-fysiotherapeuten Tsjitsjo en Roelien in het zelfde pand zitten, waardoor ik af en toe eens kan buurten maar wat ook ruimte biedt om samen te werken en cliënten ook op het gebied van beweging goed te kunnen begeleiden.

Diëtist Grootegast

Mijn spreekuur in Leeuwarden heeft inmiddels plaats gemaakt voor Grootegast. Het kriebelde toch om aan de slag te gaan in mijn eigen woonplaats. Toen dorpsgenote en schoonheidsspecialiste Irma verhuisde naar een groter pand was de keuze dan ook snel gemaakt om bij haar spreekuur te gaan houden. Daarnaast ben ik chef Planning en Organisatie bij Balanza. Neem je contact op met ons op wat voor manier dan ook, dan is de kans groot dat je mij treft. Omdat ik het nog niet druk genoeg heb ben ik ook regelmatig te vinden in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Hier werk ik sinds een aantal jaren op de kinder- en kraamafdeling, ook super leuk!

Afwisseling

Jullie hebben het vast al door, ik gedij erg goed op afwisseling en flexibiliteit. Mijn werkweek ziet er erg afwisselend uit, mede doordat ik verschillende werkzaamheden bij Balanza heb, maar ook 2 banen heb. Een deel van mijn werkweek zie ik cliënten, maar andere dagen werk ik lekker in mijn eentje vanuit huis, en weer andere dagen houd ik me bezig met de allerkleinsten in het ziekenhuis. Perfect als je het mij vraagt!

 

Motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht denken

Zoals ik al zei: naast de interesse voor voeding en ons lichaam vind ik psychologie erg interessant. Daarom heb ik een minor Toegepaste Psychologie gedaan en heb ik mij verdiept in motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht denken. Verder heb ik mij gespecialiseerd in zwangerschapsdiabetes, een doelgroep die natuurlijk erg in mijn straatje ligt.

Zo, nu weten jullie iets meer van mij. De komende tijd zal ik jullie wat proberen mee te nemen in mijn dagelijkse dingen als diëtist Kollum en diëtist Grootegast, dus jullie gaan zeker nog meer van mij zien!

 

Afspraak maken met diëtist Jellina? Zoek je nog een diëtist Kollum of diëtist Grootegast?

, , , ,
Vorig bericht
Achter de schermen bij diëtist Jessica
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Jellina

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.