diëtist Froukje

Even voorstellen: diëtist Froukje

Mijn naam is diëtist Froukje Noordenbos, ik ben 36 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn man en onze kids. Na mijn studie aan de Hanze Hogeschool in Groningen, waar ik in 2011 ben afgestudeerd, ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest als diëtist. In 2015 ben ik voor mezelf begonnen bij Balanza. Ik ben diëtist locatie Leeuwarden en diëtist locatie Franeker.

Diëtist Froukje 

Ik ben begonnen in Leeuwarden met een klein kantoortje binnen een sportschool. En nu een paar jaar verder, werk ik op 3 mooie locaties, 1 in het centrum van Leeuwarden, 1 in Zuiderburen en 1 in Franeker. Balanza is in de tussentijd daarbij uitgegroeid tot een imperium waarbij er veel leuke professionele collega’s bij zijn gekomen die op verschillende locaties in Friesland, Groningen en Drenthe werken. Het is super om binnen zo’n mooi team te mogen werken!

 

“Mijn passie is mensen helpen de balans te vinden in hun voeding en leefstijl, zodat zij zich weer fit en fantastisch voelen!”

Mijn passie voor voeding is voortgekomen uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf in het verleden veel afgevallen door anders te eten en meer te bewegen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk gezond eten en bewegen is. Je leven ziet er anders uit als je je fit voelt en lekkerder in je vel (en je spijkerbroek!) zit. Ik weet dat ik hierdoor mensen kan inspireren en motiveren, mede omdat ik weet hoe het voelt om te zwaar te zijn. En hoe moeilijk het is om die welbekende knop om te moeten zetten.

Levensmissie: mensen helpen naar een gezonder lijf

Door deze ervaring ben ik er ook achter gekomen dat het mijn levensmissie is om mensen te helpen naar een gezonder lijf. Ik haal energie uit de gesprekken die ik voer met mensen die soms helemaal niet eens over eten gaan. Maar over het dagelijks leven waarin we in situaties terecht komen die ons de verkeerde kant op sturen, die ons manipuleren de ‘verkeurde’ keuzes te maken. Alles draait om het vinden van balans in deze lastige situaties en een gezonde leefstijl te hanteren waarin ook soms iets lekkers hoort. Zolang het dan maar een bewuste keus is waar je zonder schuldgevoel van kan genieten.

 

Sport

Naast mijn werk als diëtist ben ik ook sportinstructrice. Ik geef verschillende groepslessen. Hierin kan ik helemaal mijn ei kwijt. Verstand op nul en lekker gaan! Door mijn ervaringen in de sport kan ik anderen ook motiveren om lekker in bewegen te komen op welke manier dan ook. Want bewegen is gewoon heerlijk en ook nog es goed voor je!

 

Afspraak maken met diëtist Froukje voor Leeuwarden of Franeker? Dat kan!

, , ,
Vorig bericht
Recensie over diëtist Chelsea Emmen
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Froukje

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu