diëtist Erika

Even voorstellen: diëtist Erika

Mijn naam is Erika van der Meer, 24 jaar oud en ik ben diëtist in Noordbergum en Hardegarijp. Ik ben een geboren Jistrummer waar ik heerlijk vrijuit woon. Ik ben dus diëtist Erika! 

Diëtist Erika

Sinds begin dit jaar (2019) ben ik werkzaam als diëtist bij Balanza. Ik zit op 2 locaties: bij Staal Hardegarijp en ook heb ik spreekuur in Noordbergum bij Huisartsenpraktijk van der Ploeg samen met Anita. Hiernaast werk ik 2 dagen als apothekersassistente bij apotheek Huizumerpoort in Leeuwarden. Hierdoor is mijn werkweek mooi afwisselend opgevuld. Wat ik verder erg leuk vind is in de keuken staan. Ik hou van experimenteren met verschillende ingrediënten om zo wat lekkers op tafel te zetten. Van huis uit ben ik gewend om bewust met voeding bezig te zijn. We waren altijd veel bezig met het koken zonder pakjes en zakjes wat ik altijd erg leuk maar vooral ook lekker vond. Mijn interesse in voeding is er altijd al geweest en ik hou ook zeker van experimenteren in de keuken.

Medicatie en voeding

Voordat ik aan de opleiding voeding en diëtetiek begon studeerde ik voor apothekersassistente. Hierdoor ben ik veel te weten gekomen over medicatie en welke voedingsmiddelen hier een wisselwerking op kunnen hebben. Ik vind het belangrijk om tijdens een gesprek na te gaan of er bij medicijngebruik ook bijwerkingen voorkomen en in welke mate diegene hier last van heeft. Vervolgens kijk ik of dit een rol met bepaalde voedingsmiddelen kan hebben en waar met het voedingsadvies rekening mee kan worden gehouden. Ik vind het fijn dat ik mensen kan helpen door middel van een dieet- of voedingsadvies om het gewenste doel te behalen!

 

”Gedurende de opleiding apothekersassistente merkte ik dat mijn interesse meer op het gebied van voeding en gezondheid lag en koos ik voor een vervolgopleiding voor diëtist. Nu kan ik deze twee mooie beroepen goed combineren!”

 

Zoek je nog een diëtist in Hardegarijp of Noordbergum? Maak dan een afspraak met diëtist Erika!

, , , , , , ,
Vorig bericht
Recensie over diëtist Chelsea
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Erika

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu