diëtist Emmen

Even voorstellen: Diëtist Chelsea

Mijn naam is Chelsea en ik ben alweer 10 maanden werkzaam als diëtist binnen Balanza. Diëtist Emmen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin! Na mijn afstudeerstage bij Balanza te hebben gelopen ben ik eigenlijk gelijk blijven hangen. De dag na mijn afstuderen startte ik met een spreekuur in Hardegarijp. Hier heb ik erg veel geleerd en leuke mensen ontmoet. Tussendoor was ik opzoek naar nóg een locatie om een spreekuur te gaan houden. Dit heb ik gevonden bij Cure Fysiotherapie in Emmen.

 

Diëtist Emmen

Ik hoor je denken… Hardegarijp en Emmen? Dat ligt nogal ver uit elkaar, niet waar? Klopt! Daarom ben ik na een aantal maanden gestopt in Hardegarijp en ben ik mij vol gaan focussen op Emmen. Ik startte rustig, maar inmiddels is het al zo druk dat ik er nog een dag spreekuur bij heb. Het fijne aan deze locatie is dat ik nauw samen kan werken met de fysiotherapeuten. Immers is beweging ook een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl!

Voeding als medicijn

Ik zie voeding als medicijn en het is mijn passie om deze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Ik heb al menig cliënt van de medicatie van bijvoorbeeld diabetes type 2 afgeholpen. Puur door cliënten te coachen naar een gezonde leefstijl. Er is zo veel mogelijk met gezonde voeding én dat vind ik geweldig!

 

Afspraak maken met de diëtist Emmen, Chelsea?

, ,
Vorig bericht
Specialisme van diëtist Anita – buikklachten
Volgend bericht
Feit of fabel: je kunt het beste afvallen door te diëten

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu