Diëtist Anniek

Even voorstellen: diëtist Anniek

Hoi! Mijn naam is diëtist Anniek Otten, ik ben 21 jaar oud en ben diëtist in Emmen. Ik ben een geboren Twentenaar en binnenkort hoop ik in (de buurt van) Emmen te gaan wonen, zodat ik heerlijk met de fiets naar het werk kan!

 

Diëtist Anniek

Zojuist, in oktober 2019, ben ik als zelfstandige diëtist begonnen bij Balanza. Ik heb het er nu al heel veel naar mijn zin, want als zelfstandige aan de slag te zijn vind ik een ontzettend leuke uitdaging. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat we als team Balanza samenwerken en elkaar helpen! Op dit moment heb ik 2 dagen in de week spreekuur in Emmen bij Cure Fysiotherapie en hoop binnenkort ook spreekuur op te starten in Exloo, tevens bij Cure Fysiotherapie. Het mooie van deze locatie(s) vind ik dat ik samen kan werken met de fysiotherapeuten en goede contacten met hen heb. Voeding en beweging zijn immers beide belangrijke onderdelen van een gezonde leefstijl!

 

Voeding boven medicijn

Ik ben ervan overtuigd dat voeding boven medicatie staat om gezonder te worden! Dit kan op heel veel vlakken zijn, bijvoorbeeld door afvallen of aankomen in gewicht, diabetes, te hoog cholesterol, hoge bloeddruk en COPD. Daarnaast vind ik darmaandoeningen heel interessant, want ik heb zelf PDS en kan dus heel goed begrijpen hoe het is om te leven met een darmziekte. Ik weet hierdoor uit ervaring dat voeding een enorme bijdrage kan leveren in het verminderen van klachten en medicijnen!

Passie van diëtist Anniek

Het is mijn passie om mensen te begeleiden om gezonder te worden door middel van voeding en leefstijl, want hiermee is zoveel mogelijk! Daarbij vind ik het ook heel belangrijk om cliënten te leren kennen, te luisteren naar hun verhaal en een band op te bouwen. Hiermee hoop ik samen met de cliënt te kijken wat hij of zij nodig heeft en hoe we dit in (kleine) stapjes kunnen bereiken!

 

Zoek jij een diëtist in Emmen of wil je een afspraak met diëtist Anniek? Maak dan een afspraak!

, , , , , , ,
Vorig bericht
Recensie over diëtist Jellina
Volgend bericht
Achter de schermen bij diëtist Anniek

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

×