Diëtist Leeuwarden

Even voorstellen: Diëtist Anita

Hier één van de Liwwadders van het team diëtisten van Balanza: ik ben Anita Helfrich, Diëtist Leeuwarden. Hier ben ik ook geboren en getogen. 

Diëtist Leeuwarden

Sinds 2012 ben ik werkzaam als diëtist en sinds 2015 heb ik 3 locaties in Leeuwarden. Je kan mij vinden in de Gezondheidsvleugel, Aldlan State en bij fysiotherapiepraktijk het Spectrum. Aangezien mijn week nog niet druk genoeg is, werk ik ook nog in Noordbergum. Ik sta Erika bij op de dinsdagochtend bij de leuke huisartsenpraktijk van der Ploeg.

Darmziekten

Ik zie het menselijk lichaam als een motor en voeding als de brandstof. Iedere motor heeft brandstof nodig om goed te kunnen werken, maar wat is de juiste brandstof? Dit is voor niemand hetzelfde en dat maakt mijn vak zo leuk! Bij iedere intake begin ik weer opzoek met de zoektocht naar de juiste brandstof. Deze zoektocht vind ik het meest interessant als mensen ziek zijn of klachten ervaren. Ik heb mij dan ook gespecialiseerd in de darmziekten. Hiervoor heb ik speciale scholingen en cursussen gevolgd zodat ik de mensen het beste kan bijstaan.

Leven terug geven

Mijn adviezen kunnen de mensen weer een beetje leven terug geven. Sommige mensen durven door de verbetering van hun stoelgang eindelijk weer eens buiten de deur te eten. Hoe gaaf is dat? Daar krijg ik echt energie van!

 

Zoek je nog een diëtist gespecialiseerd in darmproblematiek of in Noordbergum en/of Leeuwarden? Maak dan een afspraak met Anita.

, , ,
Vorig bericht
Specialisme van diëtist Marian – een maagverkleining
Volgend bericht
FODMAP dieet

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu