Dietist Surhuisterveen

Balanza Diëtist Surhuisterveen

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Surhuisterveen? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

dietist surhuisterveen

Specialisaties

Afvallen

Diabetes

Te hoog cholesterol

Ondervoeding

Zwangerschap

Wie ben ik?

Mijn naam is Marian Faber en ik ben jouw diëtist Franeker. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar aan het werk als diëtist waarin ik met veel plezier mensen begeleid bij hun gezondere leefstijl. Ik geloof er sterk in dat voorkomen beter is dan genezen en daar speelt voeding natuurlijk een grote rol in.

Ik heb een passie voor voeding en ik vind het heerlijk om te genieten van eten. Mijn interesse ligt bij ook vooral bij het verhaal van de cliënten. Wat is de reden dat je iets eet en waarom is het zo lastig om het niet te nemen? Ik vind het fascinerend hoe ons (eet)gedrag in elkaar steekt!

dietist groningen

Specialisaties

Afvallen

GLI

Hoog cholesterol

Hoge bloeddruk

Ondervoeding

Wie ben ik?

Mijn naam is Chiara Waaijenberg en ik ben ook jouw diëtist in Surhuisterveen! Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding een goede basis is voor lichaam en geest.

Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden die passen bij jouw doelen en wensen. Er is geen goed of fout, het gaat allemaal om de balans.

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak bij Marian of Chiara in Surhuisterveen!

Adresgegevens Balanza Surhuisterveen

Sportcentrum Anytime Fitness
de Dellen 2F Surhuisterveen

Tel: 085-7604277
Email: marian@dietistbalanza.nl

Diëtist Surhuisterveen

Zoek je een diëtist in Surhuisterveen? Dan ben je bij Balanza diëtisten Marian  en Chiara aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Surhuisterveen!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel halen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken.

Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Surhuisterveen

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Marian en Chiara staan in Surhuisterveen voor je klaar!

App met ons via

06-31010872

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak bij Marian of Chiara in Surhuisterveen!

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

×