Dietist Noordbergum

Balanza Diëtist Noordbergum

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Noordbergum? De diëtist van Balanza staat voor je klaar.

Erika helpt je met het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Wie ben ik?

Mijn naam is Erika van der Meer en ik sta ook voor jou klaar als diëtist in Noordbergum. 

Voordat ik voor het vak diëtist koos, volgde ik de opleiding tot apothekersassistente. Gedurende deze opleiding merkte ik dat mijn interesse meer op het gebied van voeding en gezondheid lag en koos ik voor een vervolgopleiding voor diëtist. Nu kan ik deze twee mooie beroepen goed combineren!

Mijn interesse in voeding is er altijd al geweest en ik hou ook zeker van experimenteren in de keuken. Ik zal graag je voedingsvragen beantwoorden en helpen jouw doelen te bereiken. Niet door middel van een dieet maar door het op maat aanpassen van de leefstijl passend bij jou. Hierbij rekening houdend met de dagelijkse activiteiten. Tevens kan ik je veel vertellen over voeding in combinatie met medicatie.

Diëtist Noardbergum

Gewoon lekker eten

Voeding en gezondheid

Wie ben ik?

Mijn naam is Mark Kroon en ik ben jouw diëtist in Noordbergum. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik van dichtbij heb meegemaakt wat voeding voor effect kan hebben op de gezondheid van een mens.

Mijn interesse ligt vooral bij de begeleiding van chronische ziekten zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Door middel van een gezond eetpatroon kunnen wij deze chronische ziekten tegengaan. Daarnaast ben ik 4 jaar lang werkzaam geweest als personal trainer en voedingscoach en weet ik alle ins en outs omtrent voeding en sport.

Ik vind samenwerken belangrijk, dus kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen. Ben jij klaar voor een gezondere leefstijl? Dan help ik jou graag!

App of bel met ons via

06- 31010872

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Erika en Mark dietist Noordbergum!

Adresgegevens Balanza Noordbergum

MFC Noordbergum
Eelke Scherjonstrjitte 1 Noordbergum
Tel: 06-31010872
Email: erika@dietistbalanza.nl

Diëtist Noordbergum

Zoek je een diëtist in Noordbergum? Dan ben je bij Balanza diëtisten aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Noordbergum.

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel behalen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Noordbergum

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtist Erika en Mark staan in Noordbergum voor je klaar.

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Erika en Mark diëtist Noordbergum!

Bekijk ook onze andere locaties: GroningenKollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerHardegarijp,  Assen, Oosterwolde, Emmen en Haren!

Menu