Dietist Leeuwarden

Balanza Diëtist Leeuwarden

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Leeuwarden? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook een persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Gericht op verbetering

Wie ben ik?

Mijn naam is Mark Kroon en ik ben jouw diëtist in Leeuwarden. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik van dichtbij heb meegemaakt wat voeding voor effect kan hebben op de gezondheid van een mens.

Mijn interesse ligt vooral bij de begeleiding van chronische ziekten zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Door middel van een gezond eetpatroon kunnen wij deze chronische ziekten tegengaan. Daarnaast ben ik 4 jaar lang werkzaam geweest als personal trainer en voedingscoach en weet ik alle ins en outs omtrent voeding en sport.

Ik vind samenwerken belangrijk, dus kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen. Ben jij klaar voor een gezondere leefstijl? Dan help ik jou graag!

dietist leeuwarden

Geen strenge diëten

Wie ben ik?

Mijn naam is Froukje Noordenbos, en ik ben jouw dietist Leeuwarden! Na mijn studie ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest als dietist Leeuwarden.

Mijn passie voor voeding is voortgekomen uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf in het verleden veel afgevallen door anders te eten en meer te bewegen.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk gezond eten en bewegen is. Je leven ziet er anders uit als je je fit voelt en lekkerder in je vel (en je spijkerbroek!) zit. Ik weet dat ik hierdoor mensen kan inspireren en motiveren, mede omdat ik weet hoe moeilijk het is om die welbekende knop om te moeten zetten.

Dietist Leeuwarden

Eindelijk buikpijn vrij zijn

Wie ben ik?

Mijn naam is Anita Helfrich en ik ben ook jouw diëtist Leeuwarden. Inmiddels ben ik een aantal jaren aan het werk als diëtist en ik merkte dat ik opzoek was naar verdieping in mijn werk. Dit was dan ook de reden om in 2015 de Post HBO Kindervoeding en -diëtetiek te gaan doen en sinds 2016 ben ik mij aan het verdieping in Maag-, darm-, en leverziekten (MDL). Inmiddels ben ik dan ook MDL specialist en aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Nederlandse Coeliakie vereniging en FODMAP diëtist. 

Daardoor zie ik vaak kinderen en mensen met buikklachten op mijn spreekuur. Het begeleiden van deze mensen geeft mij veel voldoening en ik puzzel graag mee! Het is echt mega interessant als je je bedenkt hoe ons lichaam in elkaar zit en wat voor sleutelrol voeding hierin heeft. 

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Froukje, Anita of Mark!

App of bel met ons via

06-31010872

Adresgegevens Balanza Dietist Leeuwarden

Voel je goed Centrum
Fonteinland 7 Leeuwarden
Tel: 06-31010872
Email: mark@dietistbalanza.nl


Gezondheidscentrum Albert Schweitzer
Coopmansstraat 21 Leeuwarden
Tel: 06-31010872
Email: froukje@dietistbalanza.nl


Gezondheidscentrum Zuiderburen
Wiardaplantage 3 Leeuwarden
Tel: 06-31010872
Email: froukje@dietistbalanza.nl


Spectrum Fysiotherapie
Wijnhornsterstraat 196 Leeuwarden
Tel: 06-31010872
Email: anita@dietistbalanza.nl


Fysiotherapiepraktijk MEA
Salomonszegel 15 Leeuwarden
Tel: 06-31010872
Email: anita@dietistbalanza.nl

Diëtist Leeuwarden

Ben  je op zoek naar een dietist in Leeuwarden? Dan ben je bij Balanza diëtisten aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Leeuwarden!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel halen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele begeleiding

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Leeuwarden

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Marit, Froukje, Anita en Mark staan voor je klaar in Leeuwarden!

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Froukje, Anita of Mark diëtist Leeuwarden!

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Assen, Exloo, FranekerHardegarijp, Noordbergum, Oosterwolde, Emmen en Haren!

1 reactie.

Menu