Dietist Kollum

Balanza Diëtist Kollum

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Kollum? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk dieet dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil je ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

dietist kollum

Specialisaties

Afvallen

Emotie eten

Te hoog cholesterol

Hoge bloeddruk

Zwangerschap

Wie ben ik?

Mijn naam is Klasina van Wieren en ik ben jouw diëtist in Kollum. Ik heb er ontzettend veel plezier in om als diëtist mensen te helpen met hun voedingspatroon.  Ik ben van mening dat je met kleine en vaak simpele aanpassingen al veel gezondheidswinst kan behalen.

Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere behoeften. Samen met jou wil ik opzoek gaan naar een manier wat werkt voor jou!

dietist kollum

Specialisaties

Sportvoeding

GLI Interventie

Diabetes

Kinderen

Prikkelbare darmsyndroom

Wie ben ik?

Mijn naam is Jelmer Schouten en ik ben jouw diëtist Kollum. Ik wil jullie graag laten zien dat een gezond voedingspatroon helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, als het maar goed bij jou, en in je leven past.

Dit maakt mijn werk ook uitdagend. Wat voor de één werkt, werkt voor jou misschien helemaal niet. Het is mijn passie om samen met jou je leefstijl te verbeteren en met veel plezier help ik je jouw doelen te bereiken!

dietist groningen

Specialisaties

Maag- en darmklachten

Fodmap beperkt dieet

Ondervoeding

Ouderen

Oncologie

Wie ben ik?

Mijn naam is Chiara Waaijenberg en ik ben jouw diëtist in Kollum. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding een goede basis is voor lichaam en geest. 

Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden die passen bij jouw doelen en wensen. Er is geen goed of fout, het gaat allemaal om de balans.

Specialisaties

Hoog cholesterol

Hoge bloeddruk

Afvallen

Voeding bij zwangerschap

Aankomen

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisanne van der Snee en ik ben ook jouw diëtist in Kollum. Ik vind het fijn om via de juiste begeleiding en motivatie te zorgen voor een gezonde leefstijl. Daarbij vind ik het belangrijk om de juiste balans te zoeken met jou, waarin de focus niet meer op goed of fout ligt, maar waarbij jij een bewuste keuze maakt.

Ik hoop adviezen te kunnen geven die aansluiten bij jou!

App met ons via

06-31010872

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Jelmer, Klasina en Chiara diëtist Kollum!

Adresgegevens Balanza Kollum

Beweegcentrum Balanza
Voorstraat 32 Kollum
Tel: 085-7604277
Email: info@dietistbalanza.nl

Diëtist Kollum

Op zoek naar een diëtist in Kollum? Dan ben je bij Balanza diëtisten aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Kollum!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel behalen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Kollum

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Jelmer, Klasina en Chiara staan voor je klaar in Kollum!

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Jelmer, Klasina of Chiara diëtist Kollum

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

×