Dietist Kollum

Balanza Diëtist Kollum

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Kollum? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk dieet dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil je ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Stok achter de deur

Wie ben ik?

Mijn naam is Jelmer Schouten en ik ben jouw diëtist Kollum. Na het afronden van mijn studie Voeding en Diëtetiek van de Hanzehogeschool ben ik bij Balanza aan de slag gegaan.

Van huis uit heb ik een eenvoudig, gezond en regelmatig eetpatroon meegekregen. Er was veel aandacht voor gezonde voeding, maar er stonden nooit ingewikkelde gerechten op tafel. Hieruit is mijn interesse uit voeding ook ontstaan.

Er zijn veel hypes rondom voeding, en vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Wat is waar en wat zijn fabels? Ik wil jullie graag laten zien dat een gezond voedingspatroon helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, als het maar goed bij jou, en in je leven past.

Dit maakt mijn werk ook uitdagend. Wat voor de één werkt, werkt voor jou misschien helemaal niet. Het is mijn passie om samen met jou je leefstijl te verbeteren en met veel plezier help ik je jouw doelen te bereiken!

Weer gezond worden

Wie ben ik?

Mijn naam is Klasina van Wieren en ik ben jouw diëtist in Kollum. Voordat ik koos voor de opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik de opleiding doktersassistente met succes afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn interesse in de relatie tussen voeding en gezondheid gaan groeien. Ik ben van mening dat je met kleine en vaak simpele aanpassingen al veel gezondheidswinst kan behalen.

Naast mijn werk ben ik veel in de sportschool te vinden waar ik fanatiek aan krachtsport doe. Hier kan ik al mijn energie in kwijt en het geeft mij na afloop een voldaan gevoel. Daarnaast sta ik graag in de keuken te experimenteren met lekkere en gezonde recepten.

Ik heb er zin in om als diëtist aan de slag te gaan en jou te helpen met het vinden van een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere behoeften. Samen met jou wil ik opzoek gaan naar een manier wat werkt voor jou!

App of bel met ons via

 06-83591523

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Jelmer en Klasina diëtist Kollum!

Adresgegevens Balanza Kollum

Beweegcentrum Balanza
Voorstraat 32 Kollum
Tel: 06-31010872
Email: klasina@dietistbalanza.nl

Diëtist Kollum

Op zoek naar een diëtist in Kollum? Dan ben je bij Balanza diëtisten aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Kollum!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel behalen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Kollum

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Jelmer en Klasina staan voor je klaar in Kollum!

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Jelmer of Klasina diëtist Kollum

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

Menu