Dietist Groningen

Balanza Diëtist Groningen

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Groningen? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk dieet dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Voeding als medicijn

Wie ben ik?

Mijn naam is Jessica de Boer en ik ben jouw diëtist Groningen! In 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist in Groningen, waar ik ook woonachtig ben. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik er namelijk echt in geloof dat je door een gezond eet- en beweegpatroon je ziekten kunt voorkomen of je gezondheid kunt verbeteren.

Mijn interesse ligt vooral bij de begeleiding van chronische ziekten zoals diabetes en COPD, door een gezond en (koolhydraat beperkt) dieet kunnen we hele mooie resultaten behalen! Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor het Fodmap beperkte dieet bij darmklachten.

Samen met jou kijk ik graag naar wat het beste bij jou past. Jij staat centraal, niemand anders. Daarnaast eet ik zelf al een aantal jaren vegetarisch, dus heb je daar vragen over dan begeleid ik je daar graag bij!

Voor jouw gezondheid

Wie ben ik?

Mijn naam is Anita Bos en ik ben jouw diëtist in Groningen. Voordat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond, heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste behaald, waar ook mijn interesse voor voeding is begonnen. Niet alleen het mooi zijn aan de buitenkant, maar ook het mooi zijn en voelen aan de binnenkant vind ik erg belangrijk! In 2020 ben ik afgestudeerd als diëtist in de richting vitaliteit. Ik begeleid je graag naar een gezondere leefstijl, zodat je goed in je vel zit! Een gezonde leefstijl is namelijk belangrijk voor jong en oud. Af en toe wat ongezonds eten is helemaal niet erg, zolang de balans er maar is. Een gezonde leefstijl bereik je door het maken van stappen, hoe klein deze stappen ook beginnen. Met (kleine) stappen en een goede begeleiding, kan iedereen een gezondere leefstijl bereiken. Met ervaring als fitnesstrainer en personal trainer kun je ook voor vragen of adviezen over voeding en sport bij mij terecht.

In september wil ik gaan starten met de opleiding tot kinderdiëtist, dus ook kinderen zijn bij mij van harte welkom op het spreekuur. Ik probeer met zowel het kind als de ouder mee te denken, om het kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Gewoon lekker eten

Wie ben ik?

Mijn naam is Kimberley Sarip en ik ben jouw diëtist in Groningen! Ik geloof erin dat voeding een essentiële rol speelt bij het behalen en het behouden van een gezonde leefstijl. Op een leuke en leerzame manier begeleid en coach ik mensen via het geven van voedingsadviezen en voedingsvoorlichtingen.

Ik neem graag de tijd voor jouw verhaal, zodat jij je gehoord en op je gemak voelt bij mij. Ieder persoon is anders, dus wat voor de een werkt, hoeft niet altijd te werken voor de ander. Wij gaan daarom samen kijken naar een leefstijl die bij jou past, waardoor jíj lekkerder in je vel gaat zitten en dat jíj jouw gewenste doel op het gebied van gezondheid kan behalen!

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten naar een gezondere leefstijl? Dan draag ik daar met plezier een steen(tje) aan bij!

App of bel met ons

06-31010872

 

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Jessica, Anita of Kimberley diëtist Groningen

Adresgegevens Balanza Groningen

Praktijk Helpman
Haydnlaan 42 Groningen
Tel: 06-31010872
Email: kimberley@dietistbalanza.nl

Diëtist Groningen

Zoek je een diëtist in Groningen? Dan ben je bij Balanza aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Groningen!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen behalen we jouw doel

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu online een afspraak met onze diëtist in Groningen

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Jessica, Anita en Kimberley staan in Groningen voor je klaar!

In English

You don’t speak Dutch but you’d like to talk to a professional about your diet? Using our online agenda, you can easily make and appointment with our dietitian Kimberley. She can help you navigate the facts and opinions of healthy living, advice you about food & sports, or help you lose or gain weight.

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Jessica, Anita of Kimberley diëtist Groningen

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

1 reactie.

  • […] worden bijvoorbeeld studenten die lid zijn bij diverse roeiverenigingen bijgestaan door een voedingsdeskundige in Groningen. Zeker als je een bepaald streefgewicht hebt kan hulp van een iemand met de juiste kennis erg […]

Menu