Dietist Franeker

Balanza Diëtist Franeker

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Franeker? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Wie ben ik?

Mijn naam is Froukje Noordenbos, en ik ben jouw dietist Franeker! Na mijn studie aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest in Friesland. En ik heb zin om als dietist Franeker ook aan de slag te gaan!

Mijn passie voor voeding is voortgekomen uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf in het verleden veel afgevallen door anders te eten en meer te bewegen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk gezond eten en bewegen is.

Je leven ziet er anders uit als je je fit voelt en lekkerder in je vel (en je spijkerbroek!) zit. Ik weet dat ik hierdoor mensen kan inspireren en motiveren, mede omdat ik weet hoe moeilijk het is om die welbekende knop om te moeten zetten.

Jouw persoonlijke coach

Geen strenge diëten

Wat voor jou werkt

Voeding en gezondheid

Wie ben ik?

Mijn naam is Denise en ik ben jouw diëtist in Leeuwarden en Franeker. Voordat ik koos voor de opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik de opleiding doktersassistente met succes afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn interesse in de relatie tussen voeding en gezondheid gaan groeien. Ik ben van mening dat je met kleine en vaak simpele aanpassingen al veel gezondheidswinst kan behalen.

Naast mijn werk ben ik veel in de sportschool te vinden waar ik fanatiek aan krachtsport doe. Hier kan ik al mijn energie in kwijt en het geeft mij na afloop een voldaan gevoel. Daarnaast sta ik graag in de keuken te experimenteren met lekkere en gezonde recepten.

Ik heb er zin in om als diëtist aan de slag te gaan en jou te helpen met het vinden van een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere behoeften. Samen met jou wil ik opzoek gaan naar een manier wat werkt voor jou!

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak bij Froukje of Denise diëtist Franeker!

Adresgegevens Balanza Franeker

Gezondheidscentrum het Want
Het Want 10-12 Franeker
Tel: 06-31010872
Email: froukje@dietistbalanza.nl

Diëtist Franeker

Zoek je een diëtist in Franeker? Dan ben je bij Balanza diëtist Froukje en Denise  aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Franeker!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel halen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken.

Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Franeker

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtisten Froukje en Denise staat in Franeker voor je klaar!

App of bel met ons via

06-31010872

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak bij Froukje of Denise diëtist Franeker!

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

Menu