Dietist Exloo

Balanza Diëtist Exloo

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Exloo? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil jij ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anniek Otten en ben jouw diëtist in Exloo! In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist binnen voeding en zorg. Ik ben ‘allround’ diëtist, maar mijn interessegebieden liggen onder andere op prikkelbaar darmsyndroom (FODMaP-beperkte dieet) en andere darmaandoeningen, ondervoeding, overgewicht/obesitas en diabetes mellitus.

Voor mij is belangrijk dat adviezen bij je passen. Bovendien kunnen kleine aanpassingen in het eetpatroon vaak al een groot verschil maken in hoe jij je voelt en in het verbeteren van je gezondheid. Denk aan je fitter voelen, minder darmklachten of vermindering van medicatie bij bijvoorbeeld diabetes of hart- en vaatziekten! Ik vind het zeer interessant om op gebied van leefstijl te vinden waar jij naar op zoek bent.

Ik wil je graag helpen als je vragen hebt op gebied van voeding! Daarnaast vind ik de aandacht en de tijd voor jouw verhaal belangrijk.

Als jouw diëtist in Exloo staat voor mij centraal dat het gaat om jou!

Gewoon lekker eten

Voor jouw gezondheid

App of bel met ons via

06-31010872

 

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Anniek dietist Exloo

Adresgegevens Balanza Exloo

Cure Fysiotherapie
Zuiderhoofdstraat 10 Exloo
Tel: 06-31010872
Email: anniek@dietistbalanza.nl 

Diëtist Exloo

Zoek je een diëtist in Exloo? Dan ben je bij Balanza diëtist Anniek aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Exloo!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen behalen we jouw doel

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu online een afspraak met onze diëtist in Exloo

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtiste Anniek staat in Exloo voor je klaar!

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Anniek dietist Exloo

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

Menu