Dietist Dokkum

Balanza Diëtist Dokkum

Ben je op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige in Dokkum? De diëtisten van Balanza staan voor je klaar.

Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk dieet dat aansluit op jouw wensen. Samen gaan we jouw doel behalen!

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda of bel.

Wil je ook persoonlijk voedingsadvies?

Maak dan direct een afspraak in onze online agenda.

dietist dokkum

Specialisaties

Afvallen

Emotie eten

Te hoog cholesterol

Hoge bloeddruk

Zwangerschap(sdiabetes)

Wie ben ik?

Mijn naam is Klasina van Wieren en ik ben jouw diëtist Dokkum.  Ik heb er ontzettend veel plezier in om als diëtist mensen te helpen met hun voedingspatroon.  Ik ben van mening dat je met kleine en vaak simpele aanpassingen al veel gezondheidswinst kan behalen.

Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere behoeften. Samen met jou wil ik opzoek gaan naar een manier wat werkt voor jou!

Specialisaties

Afvallen

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Te hoog cholesterol

Hoge bloeddruk

Voeding bij zwangerschap

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisanne van der Snee en ik ben jouw diëtist in Dokkum. Ik vind het fijn om via de juiste begeleiding en motivatie te zorgen voor een gezonde leefstijl. Daarbij vind ik het belangrijk om de juiste balans te zoeken met jou, waarin de focus niet meer op goed of fout ligt, maar waarbij jij een bewuste keuze maakt. Ik hoop adviezen te kunnen geven die aansluiten bij jou!

App met ons via

06-31010872

Klaar voor verandering?

Maak dan hier een afspraak met Klasina diëtist Dokkum!

Adresgegevens Balanza Dokkum

Huisartsencentrum Dokkum
Birdaarderstraatweg 70a
Tel: 085-7604277
Email: klasina@dietistbalanza.nl

Diëtist Dokkum

Op zoek naar een diëtist in Dokkum? Dan ben je bij Balanza diëtisten aan het juiste adres. Wil je graag afvallen en heb je een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij onze diëtistenpraktijk in Dokkum!

Of je nu een diëtist zoekt om je te helpen met verantwoord afvallen, of je hebt vaak maag-darmklachten waarbij een gespecialiseerde diëtist jou kan ondersteunen met het opstellen van een gezond voedingsplan, je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding.

Samen jouw doel behalen

Bij Balanza sta jij centraal. Samen gaan we jouw doel behalen door het opstellen van een persoonlijk plan. Hierbij kijken we naar jouw specifieke doelen en geven we advies op maat.

Doelen behaal je sneller wanneer je het samen doet. Dit geldt zeker voor je voeding, aangezien je hier iedere dag bewust mee bezig zal zijn, want voor je het weet val je terug in oude patronen. Daarom begeleiden we jou hierbij en ondersteunen we je tijdens lastige momenten.

Een methode die werkt

Jouw doelen staan voorop. Om deze te kunnen behalen staan we je bij met professionele individuele begeleiding. Op deze wijze kunnen wij je op een persoonlijke en effectieve manier helpen om maximaal resultaat te boeken. Wij hebben al veel mensen in het noorden van het land geholpen met het opstellen van een geschikt voedingspatroon. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met een persoonlijke aanpak.

Professionele ondersteuning

Bij het eerste intakegesprek bespreken we samen met jou wat je precies wilt bereiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan.

In de weken hierna kom je terug op afspraak zodat we samen je ervaringen en voortgang kunnen bespreken. Waar nodig passen we samen het plan aan.

Ook kun je ons altijd bereiken via de telefoon of app als je specifieke vragen hebt. We voorzien je dan direct van een adequaat advies.

Maak nu een afspraak met onze diëtist in Dokkum

Wil je graag langskomen voor een afspraak? Helemaal goed! Je kunt direct een afspraken inplannen in onze online agenda. Je ziet zo direct wanneer we nog beschikbaar zijn en wanneer je langs kunt komen. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of appen.

Onze diëtist Klasina staan voor je klaar in Dokkum!

Klaar voor de start?

Maak dan direct een afspraak met Klasina diëtist Dokkum

Bekijk ook onze andere locaties: Groningen, Kollum, Leeuwarden, Exloo, FranekerAssen, Noordbergum, Oosterwolde, en Emmen!

×