dietist balanza 5 jaar

Diëtist Balanza bestaat 5 jaar!

Hoe begon het allemaal?

Wauw wat een mijlpaal! Dietist Balanza bestaat 5 jaar en dat vier ik met een gebakje natuurlijk! Terwijl ik zit te smikkelen besef ik me hoe enorm trots ik op mijn bedrijf ben. Wat is het gegroeid in de afgelopen jaren! Het begon 5 jaar geleden in een sportschool in Helpman Groningen. Hier ik solliciteerde als baliemedewerker vlak nadat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek had afgerond. Tijdens dit sollicitatie gesprek vroeg de toenmalige manager of ik niet een kantoortje in het pand wilde huren als zelfstandig diëtist, dan mocht ik mijn eigen spreekuur starten.

Woow, dat overviel me toen nogal! Ik had er nog nooit over na gedacht om ondernemer te worden en een bedrijfje te starten. Maar waarom niet? Ik heb de sprong gewaagt en een ondernemersplan geschreven. Ook moest ik natuurlijk een naam bedenken en dat was nog niet zo makkelijk als ik dacht. Ik wist al wel dat ik geen zieke mensen wilde behandelen, maar liever wilde werken met mensen waarbij we samen konden voorkomen dat er ziektebeelden ontstonden. Ik wilde deze mensen helpen om gezonder te worden en dat ook te blijven, zodat ze lekker in hun vel zitten. Maar niet met strenge diëten!

Balanza

Zelf kan ik enorm genieten van lekker eten en dat wilde ik voor mijn cliënten ook. Dus opzoek naar die balans tussen gezond eten en genieten. Tadaa, de naam werd geboren. Iets met in balans of balance. Toen ik op een dag lopend naar de sportschool liep om te gaan werken kwam ik langs een gebouw met daarop: La Belle Alliance. Dat klonk zo mooi in mijn oren. Maar het Frans vond ik wat te vrouwelijk en aangezien een Spanje fanaat ben, probeerde ik het in die taal: La Balanza. En toen ik dit woord intikte bij Google vond ik dit:

balanza

Dat geloof je toch niet, het is Spaans voor een weegschaal! Het moest zo zijn denk ik. Trots als ik was (en nog ben) stapte ik op de fiets naar de Kamer van Koophandel op 19 januari 2012. Balanza werd officieel. En dankzij alle cliënten die in de afgelopen jaren in de praktijk zijn geweest is het gegroeid tot wat het nu is, bedankt voor jullie vertrouwen! Ook wil ik graag alle samenwerkingspartners en collega’s van de afgelopen jaren bedanken voor hun geloof en inzet om Balanza mogelijk te maken. En met trots kijk ik terug op 5 fantastische jaren, waarin ook bloed, zweet en tranen van toepassing waren. Met onwijs veel zin in de komende 5 jaar, nu samen met mijn lieve collega’s hoop ik dat we dan nog veel meer mensen kunnen helpen hun balans te vinden!

balanza bestaat 5 jaar

, , , , , , , , ,
Volgend bericht
Lunchbox van de diëtist

Gerelateerde berichten

4 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

×