before after dafne

Transformatie: zo ziet 10 kilo lichter eruit!

Daphne is in Leeuwarden lekker bezig om weer fit en slank te worden! Ondertussen is ze al 10 kilo afgevallen en voelt ze zich ook 10 x beter, super trots ben ik op haar!

Lees hieronder haar ervaring tot nu toe:

Ik was helemaal klaar met mezelf en de kleren die ik niet meer paste. Het werd tijd om wat aan mezelf te doen!

Ik schreef me in bij de sportschool, ik wilde 2-3 x per week in ieder geval gaan fitnessen  om me te helpen met afvallen. Vol goede moed ging ik aan de slag! Toen zag ik op de sportschool dat er een inloopspreekuur bij een dietist was. Dus ook daar dan meteen maar voor inschrijven. Zou kwam ik bij Froukje terecht. We hadden een super leuk gesprek en ik wilde graag verdere begeleiding om me te helpen bij mijn afvalproces. Zo gezegd, zo gedaan.

Froukje maakte voor mij een voedingsschema waar ik mee aan de slag ging. Het schema is op maat voor mij gemaakt en ik kan er super mee uit de voeten. Het is gevarieerd en ik mag gewoon best veel eten! Dat had ik niet verwacht! Ik kom ongeveer elke 3 weken voor een kort gesprek en een weging. De gesprekken zijn fijn omdat we dan de dingen waar ik tegenaan loop kan bespreken met Froukje.

Ik ben ondertussen 10 kilo!! kwijt en ik voel me zo veel lekkerder in mijn vel, ik heb gewoon 2 broekmaten kleiner al!! Ik ben net meer bezig om met wijde kleding mijn ‘flubbers’ te bedekken maar kan weer strakke shirts dragen. En als ik ga zwemmen hoef ik niet meer het badpak van mijn moeder te lenen! J Soms geloof ik het zelf nog niet helemaal. Om het goed te beseffen heb ik de voordelen van hoe ik me nu voel en hoe ik eruit zie op papier gezet tegenover hoe ik me 10 kilo zwaarder voelde. Dit maakt dat ik ook zeker nog even doorga tot ik mijn streefgewicht heb bereikt!

-xxx- Daphne

 

Benieuwd naar meer succesverhalen? Jappie viel 25 kilo af door het ketogeen dieet!

, , , , , ,
Vorig bericht
Transformatie: Martijn viel 20 kg af
Volgend bericht
Transformatie: Aryanne is 20 kilo lichter and still going strong!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu