afslankprogramma

Afslankprogramma bij Sportcentrum Energy in Haren

Sportcentrum Energy en Diëtist Balanza slaan de handen ineen. Zij hebben een afslankprogramma opgesteld die mensen een kans biedt om op een gezonde manier gewicht te verliezen.
 
De combinatie van voeding en beweging zijn de bouwstenen voor een gezonde leefstijl. Geen strenge diëten, maar op normale en praktische wijze een gezonde leefstijl ontwikkelen die je lang kunt volhouden. Het doel is om kennis op te doen over voeding en beweging. Door hier bewust mee aan de slag te gaan zul je niet alleen afslanken maar ook het gewicht er af houden.
Afslankprogramma
Doordat je het afslankprogramma in een groep volgt heb je veel steun aan elkaar. Iedereen heeft namelijk hetzelfde doel voor ogen. Voor sommigen is het competitie en voor anderen biedt het gezelligheid. Ervaar je een drempel om te beginnen met afvallen? Deze cursus helpt je daar juist overheen.
 
“Iedereen die graag zijn leefstijl wil verbeteren kan mee doen” aldus Tineke Berends van Studio Energy. “Ook voor mensen met een hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en diabetes is het mogelijk om deel te nemen. Men traint op eigen niveau, maar wordt wel gestimuleerd om progressie te maken en dat is uiteraard onder professionele begeleiding.” Diëtist Jessica de Boer begeleidt mensen tijdens de cursus op het gebied van voeding. “Ik vind het belangrijk om het de deelnemers zo makkelijk mogelijk te maken om af te vallen. Gewoon gezonde voeding, geen gekke diëten.” Voedingsconsulten worden meestal door je zorgverzekering vergoedt. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.
De cursus zelf

De nieuwe cursus zal starten op maandag 28 januari 2019.

 

Informatieavond over deze cursus

Kom vrijblijvend langs op de informatieavond op woensdag 23 januari om 19:00 uur bij Sportcentrum Energy, Hortuslaan 3a in Haren. (Graag vooraf aanmelden op 050-5371295 of info@studioenergyharen.nl).

Voor meer informatie zie: www.studioenergyharen.nl of www.dietistbalanza.nl

, , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Beweegdagboek van diëtist Chelsea
Volgend bericht
Samenwerking apotheek de Vriendschap

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu