diëtist jellina

Achter de schermen bij diëtist Jellina

Vandaag kunnen jullie een dagje spieken hoe de werkdag van diëtist Jellina eruit ziet. Zoals Jellina eerder al eens vertelde zijn de dagen iedere dag anders. Ze vertelt over een vrijdag. Dan heeft ze vaak spreekuur in Kollum en Grootegast. Een druk dagje dus!

Diëtist Jellina: administratie en cliënten

Zoals sommige van jullie weten ben ik niet zo’n vroege vogel. Ik begin om 10 uur vandaag en zie een aantal bekende cliënten en een nieuwe cliënt. Ik probeer afspraken vaak wat ruim te plannen, zodat ik rustig met iedereen kan praten. Een fijne ochtend wel. Veel goede resultaten en positief gestemde mensen! Het doet mij altijd erg goed wanneer cliënten een stapje dichter bij hun doel komen. Tussen de afspraken door doe ik wat administratie, beantwoord ik mails en appjes, en bel ik vaak wat gemiste oproepen terug. Ik probeer altijd de telefoon zo veel mogelijk meteen op te nemen, maar tijdens mijn spreekuur gaat dat natuurlijk lastig, en moet ik soms even een inhaalslagje maken.

Diëtist Jellina: intake gesprekken

Begin van de middag ga ik naar huis, ik lunch even snel en kruip weer achter mijn laptop. Ik ben even een uurtje bezig met van alles en nog wat, telefoontjes, agenda’s van collega’s beheren, een huisarts bellen om kort een cliënt te bespreken, consulten declareren, en dan stap ik op mijn fiets naar Irma’s schoonheidssalon voor mijn volgende spreekuur. Hier heb ik twee intake gesprekken en zie ik een cliënt terug waarbij het nog niet zo wil lukken. Helaas niet iedereen positief gestemd vandaag. We bespreken de knelpunten en de dingen die juist wel goed gaan. Samen maken we een plan hoe nu verder en ze besluit er weer vol goede moed tegenaan te gaan. Super!

Diëtist Jellina: voedingsplannen

Het is inmiddels alweer half 6. Ik rond snel wat administratie af, beantwoord nog wat appjes en telefoontjes en fiets naar huis. Eerst eens even rustig koken en eten. Daarna plof ik op de bank en schrijf ik nog een aantal voedingsplannen die ik tijdens het spreekuur beloofd heb aan cliënten. Verzenden, en weekend!

 

Benieuwd wie diëtist Jellina is? Ze stelt zich voor!

, , , , ,
Vorig bericht
Even voorstellen: diëtist Jellina
Volgend bericht
Eat that damn cookie!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu