diëtist Erika

Achter de schermen bij diëtist Erika

Een dag achter de schermen bij een diëtist, hoe zou dat nou gaan? Een paar diëtisten hebben al een blog geschreven over hun werkdag. Hoe zit het bij diëtist Erika, diëtist Noordbergum en diëtist Hardegarijp? Diëtist Erika vertelt!

Diëtist Erika: in Hardegarijp

Vandaag begint mijn werkdag om 16.00 uur in Hardegarijp bij Fysiopraktijk Staal. Hier ga ik meestal in de auto naar toe doordat ik vaak een huisbezoek heb en ik hierdoor niet in tijdsnood kom. Ik werk de maandags meestal tot 21.00 uur, maar ben ook wel eens eerder klaar. Dit is erg wisselend per week. Ik vind het fijn om rond dit tijdstip te werken en dat merk ik ook aan de cliënten. Ze geven vaak aan dat ze dit prettig vinden doordat ze niet apart vrij hoeven te vragen van het werk of school.

 

Spreekuur, consulten en intakes

Ik begin mijn spreekuur met een vervolgconsult met een mw. die erg enthousiast met haar voeding bezig is en het leuk vind om nieuwe producten te ontdekken. Vervolgens heb ik een half uurtje geen cliënten dus is het even tijd voor een broodje met een kopje thee. Heerlijk! En dan komt de volgende alweer op spreekuur. Hierna heb ik nog 2 vervolggesprekken en een telefonisch consult en nog een intake van 60 minuten. In tussentijd hou ik de website goed in de gaten of er ook een nieuwe verwijzing binnenkomt, zodat ik deze persoon gelijk kan gaan bellen om een afspraak in te plannen.

Nieuwe afspraken, dagmenu’s uitwerken en rapportages naar de huisarts

Ook rinkelt de telefoon veel tussendoor. Dit gaat vaak om cliënten die een nieuwe afspraak in willen plannen of wat willen overleggen met betrekking tot een dieet. Hierna heb ik nog even de tijd om de dagmenu’s uit te werken en naar de cliënten op te sturen. Ook schrijf ik de rapportages naar de huisarts zodat ook zij op de hoogte zijn hoe het met de cliënten gaat. Zo… Dat was de middag/avond alweer. De tijd vliegt voorbij wat een goed teken is zeg ik altijd maar! Het was een leuke dag met leuke cliënten.

 

Benieuwd wie diëtist Erika is? Ze stelt zich voor! Zoek je nog een diëtist in Hardegarijp of Noordbergum? Maak dan een afspraak met diëtist Erika!

, , , ,
Vorig bericht
Even voorstellen: diëtist Erika
Volgend bericht
Specialisme van diëtist Erika

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu